2011. június 25., szombat

Ghostbusters: The Video Game Ps3 játék - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Ghostbusters
Eredeti Ps 3 Játék
Tartalom:
Itt vannak megint, hogy megmentsék a világot... mit szólsz?
Volt, hogy féltél, rettegtél éjszaka a különös hangok miatt? Volt, hogy megborzongtál a pincében vagy a padláson? Találkoztál valaha szellemmel, kísértettel vagy bolyongó lélekkel? Ha a válasz akármelyikre is igen, akkor ne habozz, szaladj a telefonhoz, tárcsázz és hívd a profikat, mondd, hogy: szellemirtók!
A paranormális jelenségek ellen küzdő lelkes vadász hősök visszatértek a videojátékok világába, amely a világsikerű film ihletett. A játék az eredeti filmszereplőket, azaz Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, és Ernie Hudson mellett a mellékszereplőket is felvonultatja, így üdvözölhetjük még Annie Potts, Brian Doyle Murray és William Atherton-t is. A Ghostbusters: The Video Game keretein belül újra belecsöppenhetsz abba a hamisítatlan világba, amelyet szerzőpáros, Aykroyd és Ramis álodott meg, és akik ebben a játékban is vállalták az epizódok és dialógok megírását.
Felkészültél, hogy szembenézz a nyálazóval, a habcsókemberrel, Vigo-val a kárpátokbelivel illetve az összes többi paranormális lénnyel? A szellemirtók bíznak benned - élesítsd a protonhátizsákod és sose feledd.. ne keresztezd a sugarakat!
H D    T R A I L E R
Angol nyelvű
Pal használt eladó.
Eredeti tokkal és könyvvel.
A termék Angliából Hibátlanul kerül kipostázásra!
Posta költség: 600Ft
Ajánlva: 1900Ft



Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-13 00:41
. Ghostbusters: The Video Game Ps3 játék - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése